Systemer

counta_2016-03-29_stemning5874

Systemer

Vi har praktisk erfaring med bl.a. Advosys, Advopro, Advo+, Navokat, Legis365 m.fl. til advokatbranchen med regulering af klienttilsvar, som er gode dagligdags værktøjer for varetagelse af klienttilsvaret.

Et godt system gør det ikke alene, så vores nysgerrighed på nye tilpassede økonomisystemer, vi ikke har kendskab til i forvejen gør, at vi efter aftale sætter os ind i dem uden beregning.

Nogle systemer lider lidt af, at deres tilsvarsrapporter kun viser om der enten er en gæld eller et samlet tilgodehavende hos klienten og det har vi forskellige løsninger på, således at der både kan vises honorartilgodehavender og klienttilsvar samtidig.

I forbindelse med det løbende samarbejde med vore kunder er vi opmærksomme på, at indgå i de daglige digitale rutiner med øvrige medarbejdere, herunder f.eks. mail-korrespondance og fildeling. Således har vi ofte egne mailkonti i advokatforretningens navn og besvarer indenfor meget kort tid mails fra både medarbejdere og klienter, da vi er fuldt opmærksomme på, at såvel intern og ekstern service er vigtig for helheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EN UFORPLIGTENDE SNAKVil du vide mere om hvad vi kan tilbyde?
Har du brug for kompetente medarbejdere
til lønadministration og regnskab?
Mangler du en vikar?
Har du et hurtigt spørgsmål?
En uforpligtende snak (underside)
Sender

Counta A/S

Lyngbyvej 20, 3. sal
2100 København Ø

+45 70 203 204
info@counta.dk